SHOP WITH LOVE

Close

Активен серум с чист морски колаген SALI DI ISCHIA 10% Active Serum Pure Marine Collagen 10% 30ML

В наличност
SKU
IA0475
Sali di Ischia e професионална марка за продукти за лице и тяло, базиращи се на реконструирана термална вода от остров Иския, Италия. Реконструираната термална вода с полезните си свойства, засилва ефектите на козметичните продукти или лечения, постигайки наистина отлични резултати.
Промо цена 34,51 лв. Редовна цена 40,60 лв.
Промо цена 34,51 лв. Редовна цена 40,60 лв.
-15%

Серум с лека и немазна текстура, който се използва за подобряване на стъгнатата на тонуса на кожата. Морски колаген 10%: това е фиброзен протеин, използван в борбата срещу клетъчното стареене. Всъщност колагенът допринася за поддържането на стегнатостта и тонуса на кожата и намалява наличието на бръчки до минимум. Наслоява се на нивото на дермата, където, заедно с еластичните влакна и гликозаминогликаните, създава онази триизмерна структура, която поддържа кожата, придава й стегнатост и еластичност. За съжаление, синтезът на колаген намалява с остаряването, докато неговото разграждане се увеличава, а с това се увеличава грапавостта на кожата, ставаща по-малко компактна и тънка. Термални соли: успокояващи и антиоксидантни свойства.

Термални соли: успокояващи и антиоксидантни свойства.

Подходящ за вегани. Не е тестван върху животни, без парафин, без парабени, тестван за никел, без алкохол, без силиконово масло, без алергени, подходящ за всички типове кожа.

Допълнителна информация
Марка SALI DI ISCHIA
Грамаж 30 мл.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Активен серум с чист морски колаген SALI DI ISCHIA 10% Active Serum Pure Marine Collagen 10% 30ML
Вашият рейтинг