SHOP WITH LOVE

Close

Активен серум с чист витамин С 10% SALI DI ISCHIA Active Serum Pure Vitamin C 10% 30 ml

В наличност
SKU
IA0472
Sali di Ischia e професионална марка за продукти за лице и тяло, базиращи се на реконструирана термална вода от остров Иския, Италия. Реконструираната термална вода с полезните си свойства, засилва ефектите на козметичните продукти или лечения, постигайки наистина отлични резултати.
Промо цена 20,30 лв. Редовна цена 40,60 лв.
Промо цена 20,30 лв. Редовна цена 40,60 лв.
-50%

Известен като аскорбинова киселина, това е водоразтворим витамин и мощен антиоксидант, използван в козметологията заради способността си да се бори срещу стареенето на кожата. Това се дължи на силните антиоксидантни и фотозащитни свойства на аскорбиновата киселина. Сред многобирните му свойства е свойството да избелва кожата, заради неговото инхибиращо действие срещу синтеза на тирозин, прекурсорът на меланина. В борбата срещу ефектите от стареете витамин С също се намесва в поддържането на оптимална плътност на колаген в дермата: биохимични изследвания показват, че той действа като състав на лизин и пролин хидроксилазите - два основни ензима в биосинтезата на колаген.

В тази формула той е представен в стабилизирана форма и осигурява ефект против стареене, като насърчава синтеза на нов колаген и подновяването на увредения.

Термални соли: успокояващи и антиоксидантни свойства.

Подходящ за вегани. Не е тестван върху животни, без парафин, без парабени, тестван за никел, без алкохол, без силиконово масло, без алергени, подходящ за всички типове кожа.

Допълнителна информация
Марка SALI DI ISCHIA
Грамаж 30 мл.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Активен серум с чист витамин С 10% SALI DI ISCHIA Active Serum Pure Vitamin C 10% 30 ml
Вашият рейтинг