SHOP WITH LOVE

Close
Clarissa Professional

Clarissa Professional

История на Clarissa

 

Елегантност, съблазнителност и чувственост - неповторимият стил на Clarissa е създаден да подчертае индивидуалността на всяка една жена.

Следва модните тенденции с елегантност, финес и ... цвят.

Clarissa е марката, която създава и диктува модните тенденции в маникюра и дамската красота от близо 40 години. Съчетаваща в себе си едновременно традиция и иновация, Clarissa е един от най-успешните световни брандове.

Започвайки семейния си бизнес през 1982 година в Рим, основателят на марката Калогеро Чиачио и съпругата му София Чиачио влагат цялата си страст и знания в това да създават красота. Именно вниманието към красотата и дългогодишните технологични изследвания превръщат малкия семеен бизнес в утвърден бранд, познат в цял свят.

В типичния си италиански стил, семейство Чиачио не изневерява на традицията и включва в семейната компания дъщеря си Клариса, чието име носи и самия бранд, както и сина си Давид, които внасят допълнителен дух и креативност във всеки един продукт.

Тяхната мечта е да видят стилът на Clarissa да блести на пръстите на всяка жена.

Clarissa е най-награждавания италиански бранд в света на маникюра, печелил челни места на редица престижни конкурси и състезания. С една от най-големите школи за професионално обучение в Италия, Clarissa е лидер и в продуктите за перманентен грим, мигли, миглопластика, консумативи за маникюр, педикюр, ноктопластика, както и едни от най-добрите видове бои за декорации.

С годините името Clarssa сe превръща в синоним за качество, традиция и дългогодишен опит, съчетани с най-новите технологии и модни тенденции в индустрията, посветена на женската красота.