SHOP WITH LOVE

Close

Студена тонизираща кал за тяло SALI DI ISCHIA Cold Toning Mud 1250g.

В наличност
SKU
IA0138
Sali di Ischia e професионална марка за продукти за лице и тяло, базиращи се на реконструирана термална вода от остров Иския, Италия. Реконструираната термална вода с полезните си свойства, засилва ефектите на козметичните продукти или лечения, постигайки наистина отлични резултати.
79,80 лв.
79,80 лв.

Описание на продукта:

Охлаждаща термална кал за професионална употреба, обогатена с водорасли и растителни екстракти, които помагат значително за подобряване на циркулацията и противодействат на лимфния застой и крехкостта на капилярите.

Формулата оказва стегнещо и тонизиращо действие, реактивирайки дрениращите и вазопротекторни функции на тъканите на кожата; вече след първите нанасяния кожата ще изглежда по-стегната и гладка.

Кал от водорасли, обогатена с термални соли и активни съставки, които действат в случай на лимфна стаза, целулитни несъвършенства, слаби капиляри и др. Лесни за нанасяне благодарение на тяхната кремообразна текстура, те увеличават силно проникването на активните съставки за осмотичен ефект. Cold Toning Mud съдържа водорасли ламинария, кофеин, карнитин, citrus aurantium, термални соли.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Стягащо действие

Висока кремообразност за лесно нанасяне

Висока концентрация на активни съставки

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Разбъркайте продукта преди употреба, тъй като е нормално да се образува отделение на калта, което не влияе на ефективността му. Нанесете тънък слой от продукта на областите, които трябва да бъдат третирани, и оставете за около 20 минути. За да увеличите осмотичната мощ на калта, обгърнете областта с пласмасово фолио или картен. Изплакнете калта с помощта на вода и влажни гъби.

ПОРАДИ ПРИСЪСТВИЕТО НА ЙОД, ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРОДУКТА ПРИ БРЕМЕННОСТ, ЛАКТАЦИЯ И ПРИ ХОРМОНАЛНИ НАРУШЕНИЯ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА.

АКТИВНИ ПРИНЦИПИ

ВОДОРАСЛИ:

Стимулира циркулацията, като намалява неприятните кожни недостатъци.

КОФЕИН:

Спомага за елиминирането на излишните мазнини и вода, стимулира метаболизма и циркулацията на кръвта и тонизира тъканите.

КАРНИТИН:

Увеличава енергийното изгаряне, така че помага за метаболизирането на мазнините в целулита.

ЕКСТРАКТ ОТ РАСТЕНИЕ РУСКО:

Вазопротективните и антиинфламаторни свойства насърчават венозната циркулация.

ЕКСТРАКТ ОТ АНАНАС:

Богат на антиоксиданти, способни да борят се със свободните радикали и да насърчават еластичността и стегнатостта на кожата.

МЕНТОЛ:

Подобрява кръвообращението на долните крайници.

СЪСТАВ

AQUA, KAOLIN, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, PROPHLENE GLYCOL, POLYSORBATE 80, MENTHOL, RUSCUS ACULEATUS EXTRACT. ANANAS SATIVUS FRUIT EXTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CARNITINE / HCL, CAFFEINE, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, TETRASODIUM EDTA, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, POTASSI BROMIDE, POTASSIUM IODIDE, SODIU BICARBONATE, SODIUM CHLORIDE, MAGNESIUM SULFATE, PAO 6M

Допълнителна информация
Марка SALI DI ISCHIA
Грамаж 1250 гр.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате: Студена тонизираща кал за тяло SALI DI ISCHIA Cold Toning Mud 1250g.
Вашият рейтинг