КОНКУРСИ


WWNC има удоволствието да Ви покани да се присъедините към предстоящия Конкурс "Изкуството да бъдеш жена".


Изкуство или изпитание е да бъдеш жена?


Изразете своето виждане по свой собствен начин на конкурса "Изкуството да бъдеш жена" - продължението на супер успешния миналогодишен конкурс "Ние Жените".


Участието ще бъде задочно. Всеки участник може да изпрати снимки на творбата, с която желае да участва. Снимките трябва да бъдат чисти и ясни, като акцентът трябва да бъде върху ноктите / удължителите. Всеки може да участва с няколко снимки.


Може да изпращате снимки на творбите си и данни за участие на e-mail: n.ilkov@eastwesteu.com.


Тук трябва да разчитате на техниката и уменията си, но най-вече на въображението си, тъй като категории НЯМА да има и може да използвате най-различни микс техники по Ваш избор и дизайни (3D, 4D, пигменти или др.), постери, живопис (гелова, художествена) на нокти или удължители, флористики или други видове декорации.


Форматът ще бъде следният:

Жури ще избере победители за целия конкурс - по едно 1во, 2ро и 3то място. Освен това ще бъде избран и онлайн фаворит на конкурса, за който ще се гласува във Facebook страницата на WWNC.

На 11.03.2019г. творбите на всички участници в конкурса ще бъдат качени на Facebook страницата на WWNC и ще бъдат активни за гласуване с харесване на снимка до 15.03.2019г. до 12:00ч. След което в рамките на деня (15.03.2019г.) ще бъдат обявени победителите посочени от журито и онлайн фаворитът определен от всички Facebook потребители.


Всички участници ще получат грамоти за участие, подарък-изненада и БЕЗПЛАТЕН курс (декорации) по избор, организиран от WWNC или друг курс с по-висока стойност срещу доплащане. Може да се включите към курса (декорации), който пожелаете в рамките на 6 месеца след 8-ми февруари. За целта е необходимо да заявите присъствието си предварително - минимум 2 седмица преди датата за избраният от Вас курс.


Участниците, класирали се на първо, второ и трето място на целия конкурс от вота на журито ще получат и купи и медали. Онлайн фаворитът избран от потребителите във Facebook страницата на WWNC също ще получи купа.


Краен срок за участие в конкурса: 08.03.2019г. (включително).


Цена за участие в конкурса: 120 лв.


Сега е идеалният момент да дообогатите своето професионално портфолио с поредния приз!


Всеки желаещ може да заяви своето участие на:

- Tелефон: 0892 460 205

- E-mail: events@eastwesteu.com

- Facebook профил: Emocosmetics Brands

- Facebook страница: WWNC

- На Търговски представител на Емокозметикс за Вашия район


След като журито даде своите оценки и бъде избран онлайн фаворит, всички участнички ще бъдат уведомени лично за резултатите.


Всички снимки на произведенията на участниците ще бъдат публикувани в няколко Facebook страници - WWNC, Secretly Nails, Alexandra's Proline, Clarissa Nails Bulgaria, emocosmetics.com и Emocosmetics Brands.


Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.