КОНКУРСИ


WWNC има огромното удоволствие да Ви покани да се присъедините към новия тематичен Конкурс "Усещане за жена".


Участието ще бъде задочно. Всеки участник е необходимо да ни изпрати снимка/и на творбата, с която желае да участва. Снимките трябва да бъдат чисти и ясни, с добро качество, снимани на бял фон, като постерите могат да бъдат и на други фонове, като акцентът трябва да бъде върху ноктите/удължителите. Всеки може да участва с няколко снимки, като ние ще изберем най-добрата от тях.


Може да изпращате снимки на творбите си и данни за участие на e-mail: n.ilkov@eastwesteu.com или events@eastwesteu.com.


Темата на Конкурса е "Усещане за жена" и ще протече изцяло онлайн с гласуване чрез харесвания на снимките - без зададени категории и техники - нека те да бъдат по Ваш избор, желание и виждане за естетика и красота, която ще отличи творбата Ви. Единственото условие е темата да е свързана с жената в зависимост кой с какво я асоциира.


Женската красота е магия - изразете я така, както я чувствате по оригинален начин. Развихрете въображението си с огромното разнообразие от възможности за декорации с акварел, живопис, аерография, акрилна флористика, микс техники, пластилин, фрийстайл върху нокти, удължители или в постер с цялостна визия.


Форматът ще бъде следният:

Ще бъдат избрани онлайн фаворити на конкурса, за които ще се гласува във Facebook страницата на WWNC.

На 28.02.2020г. творбите на всички участници в конкурса ще бъдат публикувани във Facebook страницата на WWNC и ще започне гласуването чрез харесвания на снимките до 08:00ч. на 09.03.2020г. Броят на харесванията ще се гледа единствено от снимките качени в страницата ни, а не в споделените публикации. Може да споделяте снимката си неограничен брой пъти в профили/страници и т.н. След приключване на гласуването, в рамките на деня ще бъдат обявени победителите определени от всички Facebook потребители.


Разбира се, ние сме подготвили неустоми награди за I-во, II-ро и III-то място:
I-ва награда - 300 лв., която победителят ще получи като сума. Ако реши да използва цялата сума за продукти, предлагани от Емокозметикс (без значение на коя от марките) - ще получи допълнително 10% отстъпка. Също така творбата на победителя ще бъде поставена като снимка на корицата на страницата на WWNC и ще стои в рамките на 1 месец + Сертификат за участие
II-ра награда - ваучер на стойност 100 лв. за продукти на Secretly и снимка на творбата в страницата на Secretly Nails в рамките на 1 месец + Сертификат за участие
III-та награда - ваучер на стойност 50 лв. за продукти на Alexandra и снимка на творбата в страницата на Alexandra's Proline в рамките на 1 месец + Сертификат за участие


Краен срок за участие в конкурса: 27.02.2020г. (включително).


Цена за участие в конкурса: 50 лв.


Сега е идеалният момент да дообогатите своето професионално портфолио с поредния приз!


Всеки желаещ може да заяви своето участие на:

- Tелефон: 0892 460 205

- E-mail: events@eastwesteu.com

- Facebook профил: Emocosmetics Brands

- Facebook страница: WWNC

- На Търговски представител на Емокозметикс за Вашия район


Всички снимки на произведенията на участниците ще бъдат публикувани в няколко Facebook страници - WWNC, Secretly Nails, Alexandra's Proline, Clarissa Nails Bulgaria, emocosmetics.com и Emocosmetics Brands.


Виж като Решетка Списък

1 Артикул

на страница
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

1 Артикул

на страница
Настрой низходяща посока