Кампус - Master Fantasy Forms


Кампус 2019 "Master Fantasy Forms"


Обичате професията маникюрист до толкова, че тя не е просто място, на което да ходите на работа, а е Вашата страст, приключение, удоволствие и с огромен интерес, и вълнение следите тенденциите, и иновациите? Обичате сами да си поставяте нови и все по-високи летви, и цели? Сега Ви каним да изкачим още едно стъпало по пътя към професионалното надграждане заедно с Международния треньор от Украйна - Mariya Borisova - носителка на множество Международни отличия за Nail Master.


WWNC организира 3-дневен Кампус 2019 на тема: Екстремни форми "Fantasy Forms". Кампусът ще се проведе в 2 групи от 10-12 човека. Формите, които ще се представят са авторски:
- Gothic Spike
- Wedding Kiss Spike
- Gothic Almonds - Autumn Leaf
* При обучението на всяка една от формите, ще се правят и съпътстващите ги арт декорации, представени от Mariya Borisova.


Идеята за участие на подобен тип събития - надграждащи обучения е, освен за научаване на нови техники и тенденции, е и за обогатяване на портфолиото Ви, специализиране в още по-професионално изглеждащи техники, форми, декорации, грабващи вниманието на клиентите, а защо не и конкурентите :) . С диплома Master, която ще получите + сертификат от WWNC, поставени в салона Ви, редом до останалите отличия, които сте получавали, ще придобиете още един level пред останалите, увереност и удовлетвореност от надграждането си.


По време на обучението и раздаването на дипломите ще правим снимки, както и на формите като краен резултат, които по Ваше желание ще изпратим. Снимките могат да бъдат използвани в социалните мрежи или др. С придобитите знания и техники по време на кампуса, ще може да ги приложите в подготовка за ефектни фотосесии за различни цели и реклама.


Кампусът е с продължителност 3 дни.


Начало на кампуса: 09:00 часа.

Kрай на кампуса: 18:00 часа.

* Има вероятност да се работи и до по-късно, защото формите изискват повече време и старание, и трябва да се изгради всяка една форма + декорация максимално добре.


Дата и място на провеждане:

04.10.2019г. (петък) - 05.10.2019г. (събота) - 06.10.2019г. (неделя) - гр. Пловдив

07.10.2019г. (понеделник) - 08.10.2019г. (вторник) - 09.10.2019г. (сряда) - гр. Пловдив


По време на кампуса ще бъдат предоставени материали за работа на всички присъстващи, като използваните мострени материали след това си остават за курсистите.


Необходимо е да си носите единствено:

- Четки

- Инструменти

- Фрези

- Електрическа пила

- Лампа за изпичане на гел лак


Необходим е 1 модел за 3-те дни, върху който ще се проведе практическата част от обучението, като е желателно той да бъде осигурен от курсиста.
* При невъзможност на курсиста да си осигури модел, той може да работи на своята ръка.


Ще бъдат осигурени 3 нощувки със закуски от нас, като първата нощувка е в първия ден от кампуса, а последната е в третия ден от кампуса след приключване на обучението. Последната вечер ще бъде за връчване на дипломите и сертификатите. ♥
* Моделите на курсистите, които ще използват нощувките си, също ще имат осигурени нощувки от нас.
* Има възможност за записване за кампуса без нощувки със закуски, като в този случай цената ще бъде намалена.


Ще бъдат издадени Сертификати за участие на Кампус Master Fantasy Forms и Дипломи за Master Fantasy Forms на всички присъствали на кампуса, лично подписани от Mariya Borisova.


Входът за събитието ще бъде със закупуване на покана.
* Има възможност за записване на разсрочено плащане за кампуса.


Обещаваме да бъде интересно, а от Вас се изисква единствено да носите покана за събитието, която може да си заявите на:

- Tелефон: 0899 440 164

- E-mail: marketing@eastwesteu.com

- Facebook профил: Emocosmetics Brands

- Facebook страница: Secretly Nails

- На Търговски представител на Емокозметикс за Вашия район